Promocija knjige „Kriza međunarodnog poretka 21. stoljeća“

Nacionalna zajednica Crnogoraca Hrvatske i Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore „Montenegro“ Zagreb organiziraju 17. veljače 2015. s početkom u 19 sati u Crnogorskom domu u Zagrebu, Trnjanska cesta 35, promociju knjige Petra Popovića „Kriza međunarodnog poretka 21. stoljeća“ čiji su nakladici LUČA, izdavač Nacionalna zajednica Crnogoraca Hrvatske, i Disput  Zagreb.

 

1Knjiga je objavljena uz pomoć Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske.
Autor Petar Popović (32) jer rođen u Zagrebu, u Beču je magistrirao međunarodne odnose 2006., a na Sveučilištu u Ljubljani doktorirao 2011..  Predaje kolegije Međunarodni odnosi, Svjetska politička povijest i Geopolitika na Dubrovnik International University – Libertas. Vanjski je suradnik FPZ u Zagrebu gdje predaje kolegij Teorija međunarodnih odnosa. Predavao je i na Katedri međunarodnih odnosa na Univerzitetu Donja Gorica u Podgorici. Autor je knjige „Prijepori u teorijama međunarodnih odnosa“ i od 2006. godine redovni član Kraljevskog instituta za međunarodne odnose u Londonu.
O knjizi će govoriti: prof. dr. sc. Dejan Jović, prof. dr. sc. Dragutin Lalović, doc. dr. sc. Đana Luša, mr. sc. Borna Zgurić i doc. dr. sc. Petar Popović.

 

Zagreb, 15.2.2015/12:20