VII. MEMORIJALNI DANI ŠEFIKA PEZEROVIĆA I POGINULIH BOŠNJAKA BRANITELJA U DOMOVINSKOM RATU

Od 12. do 13. svibnja 2017. održat će se VII. memorijalni dani Šefika Pezerovića i poginulih Bošnjaka branitelja u Domovinskom ratu.

Petak, 12. svibnja 2017. u 18 sati, ispred Islamskog centra Zagreb, Prilaz Safvet – bega Bašagića 1, na programu je odavanje počasti i polaganje vijenaca poginulim braniteljima kod Spomen obilježja Bošnjacima braniteljima sudionicima Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Poslije je komemorativni program u Kongresnoj dvorani h. Salim Šabić Islamskog centra Zagreb.

Subota, 13. svibnja u 10 sati, Osnovna škola Žitnjak, I. Petruševec 1 u Zagrebu, održat će se sportska natjecanja u malom nogometu, šahu, stolnom tenisu i badmintonu za žene.

VII. memorijalne dani Šefika Pezerovića i poginulih Bošnjaka branitelja u Domovinskom ratu organizira Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba u počast braniteljima Bošnjacima koji su dali život za Hrvatsku u Domovinskom ratu i u spomen na prvog poginulog branitelja Bošnjaka Šefika Pezerovića organizira. Memorijal se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva hrvatskih branitelja i Grada Zagreba.