VESLAČ JE VESLAČ – PANORAMSKO VESLANJE JARUNOM

U subotu, 28. listopada 2017., na Jarunu u Zagrebu, održava se program u sklopu projekta Promoviranje jednakosti među mladima.

Organizator je Koordinacija vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba, a suorganizatori škole, sportske organizacije, udruge i asocijacije poslovnih ljudi.

Program

10,30 sati – okupljanje na Jarunu ispred Doma sportaša (žuta zgrada na vrhu jezera) ispred kluba Matija Ljubek i formiranje ekipa za 4 dragon boat

11 sati – start panoramskog veslanja manjinaca grada Zagreba pod stručnim vodstvom

13 sati – edukativna šetnja kroz sportove uz stručno vodstvo kajak, veslanje, jedrenje, trim kabinet u prirodi

14 sati – sportski piknik u Kanu klubu Končar, proglašenje pobjednika Međunarodnog kajakaškog maratona na Savi, kulturno zabavni program, gastro čarolija Gastronomske akademije -kušanje hrane i pića i vesele sportske igre za učenike.

Organizator Star marketing.

U sklopu ove manifestacije organizirat će se i Sportski susreti mladih, polaznika nastave na jeziku nacionalnih manjina Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

10,30 sati – oni učenici koji nisu uključeni u veslanje na Jarunu igrat će sportske igre: potezanje užeta, štafetne igre, skakanje u vreći i s blanom, graničara itd. Igre traju do 13 sati i nakon toga uključenje u daljnji zajednički program Projekta – jednakost među mladima, koji završava zajedničkim druženjem u Kajak klubu Končar.

Organizator je Koordinacija vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba.