XIII. KONVOJ MLADIH BOŠNJAKA I NJIHOVIH PRIJATELJA “DA SE NIKAD NE ZABORAVI”

U sklopu obilježavanja 24. godišnjice genocida u Srebrenici Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba organizira niz programa od kojih su dva posebno usmjerena prema mladim ljudima, srednjoškolcima i studentima: XIII. konvoj mladih Bošnjaka i njihovih prijatelja pod nazivom “Da se nikad ne zaboravi”, koji će se održati petak/subota, 11. – 12. listopada 2019. i nagradni natječaj za najuspjeliji literarni rad/esej potaknut tragedijom Srebrenice.

Vijeće za sudionike Konvoja osigurava prijevoz na relaciji Zagreb-Srebrenica-Zagreb, noćenje i doručak u Behram-begovoj medresi u Tuzli i ručak u Srebrenici. Svi Zainteresirani za sudjelovanje u Konvoju mogu se prijaviti u uredu Vijeća BNMGZ na tel. 01/631-4109 ili mail: vbnmgz@vbnmgz.hr do 3. listopada 2019. godine.

U okviru projekta raspisan je i Nagradni natječaj za najuspjeliji literarni rad/esej potaknut tragedijom Srebrenice na koji se mogu prijaviti učenici srednjih škola s područja Republike Hrvatske. Propozicije nagradnog natječaja objavljene su na web stranici Vijeća www.vbnmgz.hr.

Za sve dodatne informacije obratiti se Vijeću bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba na tel.: 01 631-4109; fax.: 01/631-4111, e-mail: vbnmgz@vbnmgz.hr; www.vbnmgz.hr.