ODRED IZVIĐAČA ZRÍNYI MIKLÓS S MKUD ADY ENDRE IZ ZAGREBA UKLJUČUJE SE U NACIONALNU KAMPANJU „HAPPYCENTAR –IGRAČKE NOVE ZA MIRNIJE SNOVE“

Odred izviđača Zrínyi Miklós, zajedno s Mađarskim kulturnim društvom Ady Endre, uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I Odred izviđača Zrínyi Miklós postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu.

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u Martićeva 8, Zagreb; MKD “Ady Endre” , (ulaz sa ulice – ulični prostor), ODRED IZVIĐAČA MAĐARA “ZRINYI MIKLOS” svake srijede od 17:30 – 20:00 i  svake subote od 10:00 – 11:00 sati.

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju,

Zoltan Balaž- Piri, predsjednik Udruge