JABUKA TV, RADIO SLJEME I NOVINARKA HANA TABAKOVIĆ DOBILI ZAHVALNICE KOORDINACIJE

U palači Dverce u Zagrebu danas su se s predstavnicima medija družili predstavnici nacionalnih manjina. Povod je bio svečana dodjela zahvalnica najzaslužnijoj medijskoj kući, emisiji i novinarima te urednicima programa, svima onima koji medijski prate manjinska događanja u gradu Zagrebu.

Jabuka TV, Radio Sljeme i novinarka Hana Tabaković s televizije Z1 dobili su zahvalnice Koordinacije vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba za praćenje aktivnosti nacionalnih manjina.

Prisutne je pozdravio predsjednik Koordinacije Dušan Mišković zahvalivši medijima na vrlo dobroj suradnji, ističući da su mediji vrlo važni za manjinsku zajednicu. Kao izaslanica gradonačelnika Zagreba događaju je prisustvovala Elizabeta Knorr, zamjenica pročelnice Ureda za međugradsku i međunarodnu suradnju i promicanje ljudskih prava, koja je istaknula kako je ponosna na dugogodišnju suradnju Grada Zagreba i manjinske zajednice. Mišković i Knorr podijelili su zahvalnice dobitnicima, nakon čega je uslijedilo druženje članova Koordinacije i novinara na prigodnom domjenku.

Koordinacija svake godine organizira ovaj susret želeći zahvaliti medijskim kućama, novinarima i urednicima na medijskom praćenju rada udruga, vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba.